Ik wil schenken via mijn bedrijf

De steun van bedrijven aan de Hart voor Research Aalst is zeer waardevol voor het onderzoek naar hart- en vaatziekten. Ook uw bedrijf kan zijn steentje bijdragen om onderzoek en onderwijs te bevorderen en zo iets terug te doen voor de maatschappij.

Waarom Hart voor Research Aalst steunen met uw bedrijf?

  • Uw bedrijf toont door de steun aan de Hart voor Research Aalst aan zijn werknemers, klanten, partners en leveranciers dat het zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opneemt.
  • Hart- en vaatziekten zijn de grootste doodsoorzaak in Europa. Ook uw bedrijf of zijn werknemers zullen hier jammer genoeg vroeg of laat mee te maken krijgen. Wanneer uw bedrijf Hart voor Research Aalst ondersteunt, heeft dit dus een rechtstreekse impact op uw achterban.
  • De inzet van uw bedrijf brengt uw werknemers samen, zorgt voor onderlinge verbondenheid en werkt inspirerend.
  • Werknemers hechten groot belang aan de waarden van hun (toekomstige) werkgever. Ze willen zich met hun werkgever kunnen identificeren, willen trots zijn op het bedrijf waarvoor ze werken.
  • Klanten gaan steeds vaker op zoek naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord werken.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft een positieve impact op de tevredenheid van uw werknemers. En gelukkige werknemers zorgen voor betere resultaten.

Uw bedrijfsgift is meer dan welkom op rekeningnummer BE72 2930 0274 1216 van de vzw Cardiovascular Research Center Aalst, met vermelding “bedrijfsgift <naam>”. U kan ook online een gift overmaken.

De gift van uw bedrijf is fiscaal aftrekbaar van 40 euro tot 500.000 euro, op voorwaarde dat de gift niet meer dan 5% van de belastbare inkomsten omvat.

Wij staan open voor sponsoring of een samenwerking op maat van uw bedrijf. Neem contact op met Maggy Kuppens via maggy.kuppens@olvz-aalst.be of 053 72 44 39 om de mogelijkheden te bespreken.