Infonamiddag over (duo)legaat – U bent welkom!


Wist u dat u met de formule van het duolegaat méér kan nalaten aan uw erfgenamen én tegelijk een gift kan doen aan Hart voor Research Aalst? Te mooi om waar te zijn? Toch niet! Kom naar onze infonamiddag rond legaten en erfenissen en kom alles te weten over deze en andere interessante formules.


Via een gift in uw testament investeert u dus ook in onderwijs en het onderzoek naar hart- en vaatziekten. Uw steun is hier van onschatbare waarde! 

Hoe u kan helpen? Dat komt u te weten op een unieke ontmoeting tijdens de infonamiddag over (duo)legaat op vrijdag 9 november om 15u. Tijdens deze namiddag maakt u kennis met Hart voor Research Aalst, geniet u van een blik achter de schermen van het Hartcentrum en krijgt u meer uitleg over (duo)legaten. Achteraf kan u geheel vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek uw vragen stellen aan de expert van testament.be. 

het programma:
15u        ontvangst met koffie, thee en taart
15u30    introductie vzw Hart voor Research Aalst door dokter Marc Vanderheyden, diensthoofd Hartcentrum OLV Aalst
16u        een blik achter de schermen in het Hartcentrum door dokter Jozef Bartunek, voorzitter Hart voor Research Aalst
16u30    lezing over (duo)legaten door dhr. Dirk Vercoutter van testament.be
17u15    mogelijkheid tot vragen stellen en een vertrouwelijk gesprek met dhr. Dirk Vercoutter

Spreekt dit programma u aan? Wenst u meer informatie over (duo)legaten? Dan kan u zich inschrijven vóór dinsdag 30 oktober door te bellen naar Chris De Cock op het nummer 0470 78 15 79 of door een mail te sturen naar chrisdecock@hartcentrumaalst.be. Natuurlijk zijn ook uw vrienden of familieleden van harte welkom. 


Wij hopen u te mogen ontmoeten op 9 november!